22

Jul

Dobro došli u našu vilu!

U Vrnjačkoj Banji, najpoznatijem zdravstvenom i turističkom centru Srbije, kraljici banjskog turizma, smeštena je novorenovirana, luksuzna Villa „CasaBlanca“. Ovaj tipični predstavnik banjske arhitekture sa početka 20. veka, nalazi se u mirnom delu Banje, u neposrednoj blizini reke Vrnjci i banjskog parka, okružena predivno uredjenim vrtom.

Vila „CasaBlanca“ raspolaže sa 15 udobnih soba, spa centrom, salom za sastanke, caffe-restoranom i baštom, kao i parkingom rezervisanim isključivo za goste vile. Sve sobe su opremljene zasebnim regulatorima centralnog sistema klimatizacije, kablovskom televizijom, telefonom i internet (ADSL) wireless konekcijom, a tople boje enterijera odišu otmenošću, što čini pravi spoj tradicionalnog i modernog. Sobe su jednokrevetne i dvokrevetne ( sa odvojenim i spojenim ležajima), a za decu je obezbeđen pomoćni ležaj.

U sastavu vile „CasaBlanca“ je i moderno tehnički opremljena sala za sastanke, kapaciteta do 50 mesta. Prostranost, uredjenje i prateća oprema pružaju izvanredne mogućnosti za održavanje seminara, konferencija, menadžerskih treninga i prezentacija.

Vila „CasaBlanca“ pruža sve mogućnosti za poslovne susrete, ali i za opuštanje i relaksaciju. Gostima Vile je na raspolaganju spa centar, uređen po uzoru na vrhunske centre te vrste. Poseduje saunu, hidromasažnu kadu, sobu za masažu i intimni kutak. Centar, po zahtevu gostiju, nudi i usluge terapijske i relax masaže i predstavlja pravu oazu mira i opuštenosti.

Caffe restoran vile nudi za doručak širok izbor jela i napitaka na bazi švedskog stola. Bašta kafe restorana je ugodan kutak sa opuštenom atmosferom, u kojoj možete uživati tokom celog dana.

Otvoren bazen je na raspolaganju gostima u letnjim mesecima i nalazi se pored letnje bašte vile „CasaBlanca“

Izvor villacasablanca|Nekategorisano|1 komentar

Komentari (1)

  1. Sale
    June 21st, 2015

    Dobrodošli u virtuelni svet vile Casablanca!

Ostavi komentar